Agenda

In afwachting – Zweethut (mannen / gemengd)
Op afspraak – Quest-wandeling

Zweethut (mannen / gemengd) – Klarenbeek (Apeldoorn)

Het doen van een zweethut (Inipi) brengt je naar jezelf en naar wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Voor iedereen is de ervaring anders. Samen met elkaar in een kring in het donker op de kale aarde en het ervaren van de hitte brengt je helemaal in je lijf, bij je gevoelens en verlangens en wat er nu uitgesproken moet worden. In het delen en ervaren komen ook de antwoorden op, waarmee je verder kan.

Je komt met een persoonlijke vraag naar een zweethut. De tijd, het seizoen van het jaar geeft de zweethut een bepaald thema waarop je je als deelnemer kan afstemmen.

Ik geef zowel mannenzweethutten als zweethutten voor mannen en vrouwen. (gemengd). Ook een zweethut voor een vriendengroep om iets te vieren of om bij een belangrijke gebeurtenis stil te staan met elkaar is mogelijk. Het kan daarmee ook verdieping aan de vriendschappen geven.

Datum: In afwachting wanneer het weer verantwoord is om een zweethut te doen
Tijd: 10.30 uur tot begin van de avond (aankomst vanaf 10.00 uur)
Plaats: op ‘t Broecksehof (www.broecksehof.nl), Vorstersweg 3 bij Klarenbeek.
Kosten: € 70
Aantal deelnemers: nog onbekend

Meer info over de zweethut zelf en over de praktische zaken vind je in bijgaand pdf-bestand: Zweethut infoflyer Broecksehof .

Aanmelden: Stuur een mail naar amandusboelens@gmail.com of neem telefonisch contact op: 06-48520873.


Quest-wandeling (op afspraak)

In een Quest-wandeling loop je op jezelf in de natuur met een thema of vraag (de queeste) waarop je graag een antwoord wilt hebben. Het is een rituele wandeling waarbij je spirit, het universum of het goddelijke vraagt jou te begeleiden en jou tijdens deze wandeling ervaringen te geven, die van betekenis zijn voor jouw thema of vraag. Tijdens de wandeling blijf ik op een vaste plek in de natuur waar ik trommel voor jou ter ondersteuning. Na afloop van de wandeling van ca. anderhalf uur vertel je jouw ervaringen en spiegel ik wat er aan informatie bij mij op komt. Dit geeft je meer inzicht en bewustwording in de ervaring van de wandeling.

De reis naar een natuurgebied, de voorbereiding, de wandeling zelf en de spiegeling na afloop nemen een dagdeel in beslag. Tijdstip en locatie in overleg.
Het is mogelijk om met meerdere mensen deel te nemen. Ieder loopt zijn/haar eigen Quest-wandeling.

Kosten: € 90 per deelnemer.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor een Workshop, Zweethut of Quest wandeling doe je door het invullen van het aanmeldingsformulier en het gelijktijdig overmaken van de kosten (indien van toepassing).
Klik op aanmeldingsformulier en vul dit volledig in.

Vragen

Wil je meer informatie of heb je vragen over een Zweethut, Opstellingen of een Quest-wandeling, neem dan telefonisch contact op met Amandus Boelens (06-48520873).