Agenda

Zaterdag 3 september 2022 – Mannenzweethut

Mannenzweethut – Klarenbeek (Apeldoorn) – zaterdag 3 september 2022

Het doen van een zweethut (Inipi) brengt je naar jezelf en naar wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Voor iedereen is de ervaring anders. Samen met elkaar in een kring in het donker op de kale aarde en het ervaren van de hitte brengt je helemaal in je lijf, bij je gevoelens en verlangens en wat er nu uitgesproken moet worden. In het delen en ervaren komen ook de antwoorden op, waarmee je verder kan.

In een mannen zweethut kun je thema’s op het gebied van je man zijn onderzoeken in de kring van mannen. Vanuit de verbinding en veiligheid met elkaar. En in verbinding met de tijd van het jaar: wat kun je gaan oogsten? Wat heb je los te laten of waar heb je afscheid van te nemen?

Datum: Zaterdag 3 september 2022
Tijd: 10.00 uur tot ca. 20:00 uur
Plaats: op ’t Broecksehof (www.broecksehof.nl), Vorstersweg 3 bij Klarenbeek.
Kosten: € 80
Aantal deelnemers: maximaal 10.

Meer info over de zweethut zelf en over de praktische zaken vind je in bijgaand pdf-bestand: Info zweethut 3 september 2022 .

Aanmelden: Stuur een mail naar amandusboelens@gmail.com of neem telefonisch contact op: 06-48520873.


Aanmelden en informatie

Aanmelden voor een Workshop of Zweethut doe je door het invullen van het aanmeldingsformulier en het gelijktijdig overmaken van de kosten (indien van toepassing).
Klik op aanmeldingsformulier en vul dit volledig in.

Vragen

Wil je meer informatie of heb je vragen over een Zweethut of Opstellingen, neem dan telefonisch contact op met Amandus Boelens (06-48520873).