Coaching

Op een uitnodigende en motiverende wijze begeleid ik jou, zodat jij de antwoorden vindt op de levensvragen die nu spelen, jij tot nieuwe keuzes komt en daadwerkelijk in beweging komt. Er is rust en ruimte om jouw verhaal te doen én zonder oordeel naar jezelf te kijken. Voor wie er open voor staat, kan een diepere laag aangesproken worden: waar gaat het in de kern voor jou over in het leven of wat is ten diepste jouw verlangen dat je vorm wilt geven.

In de coaching werk ik onder andere met lichaamswerk en opstellingen. Via de weg van het lichaam of een opstelling kom je directer bij de kern van jouw probleem of vraag. Vanuit voelen en ervaren kom je tot bewustwording en betekenis geven. Daarnaast zet ik ook andere methodieken in zoals kijken naar je biografie, werken met jouw dromen of het geven van een reading. Het inzetten van een methodiek gebeurt altijd in overleg.
Lees meer over deze methodieken…. >

“Met een open hart én een scherpe blik kijk, denk en voel ik aandachtig met je mee.”

Tarieven

Ik hanteer bij de personal coaching een uurtarief van € 95,00 inclusief 21% btw wanneer je de sessies particulier betaalt.
In overleg spreken we sessies af van een uur of anderhalf uur.

Kun je de sessies vanuit je eigen bedrijf bekostigen, dan reken ik een uurtarief van € 95,00 exclusief 21% btw.

Mochten de sessies door jouw werkgever betaald worden, dan maak ik een offerte op maat.
Indien kosten een probleem zijn, dan zoeken we in overleg naar een oplossing.

Wil je vrijblijvend en kosteloos kennismaken, neem dan contact op >.