Mijn eigen ervaringen met het krijgen van een reading zijn, dat in een reading persoonlijke thema’s en vragen benoemd worden, die verrassend én herkenbaar tegelijk zijn. Blijkbaar ben ik daar onbewust al kortere of langere tijd mee bezig, maar is het nog niet helder voor me. Door de beelden en woorden in de reading komt het in de spotlights te staan en geeft het me naast inzicht ook de ruimte en het vertrouwen om de volgende stappen te zetten in mijn ontwikkeling.

Een reading brengt je in contact met je innerlijk weten en vitaliteit. Het is een eenvoudige én bijzondere manier om meer te weten te komen over jezelf. Als je nieuwsgierig bent kun je eens kijken wat een reading voor jou kan betekenen.

Wat gebeurt er eigenlijk in een reading?
Tijdens een reading zit je tegenover me op een stoel. Ik vraag je af en toe je naam te zeggen, en verder kun je gewoon luisteren en ervaren wat er komt.
Ik communiceer met jouw energieveld en vertel de informatie over jouzelf die daar aanwezig is. Ik vertel je wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Ik laat je zo kijken naar de keuzes die je maakt in je leven en de ruimte voor verandering. Op een heldere en betrokken wijze.