Je kan bij mij terecht voor

Personal Coaching
Workshop Opstellingen
Quest-wandeling
Zweethut
Vision Quest

Personal Coaching

Op een uitnodigende en motiverende wijze begeleidt Amandus Boelens jou, zodat jij jouw eigen antwoorden vindt op de vragen die nu spelen, jij tot nieuwe keuzes komt en daadwerkelijk in beweging komt.

Er is rust en ruimte om jouw verhaal te doen én zonder oordeel naar jezelf te kijken.

“Met een open hart én een scherpe blik kijk, denk en voel ik aandachtig met je mee.”

In de coaching werk ik onder andere met lichaamswerk en opstellingen. Via de weg van het lichaam of een opstelling kom je directer bij de kern van jouw probleem of vraag. Vanuit voelen en ervaren kom je tot bewustwording en betekenis geven.

Daarnaast zet ik ook andere methodieken in zoals kijken naar je biografie, werken met jouw dromen of het geven van een reading. Het inzetten van een methodiek gebeurt altijd in overleg.
Lees meer over deze methodieken…. >

Voor wie er open voor staat, kan een diepere laag aangesproken worden: waar gaat het in de kern voor jou over in het leven of wat is ten diepste jouw verlangen dat je vorm wilt geven.

Tarieven

Ik hanteer bij de personal coaching een uurtarief van € 90,00 inclusief 21% btw wanneer je de sessies particulier betaalt.
In overleg spreken we sessies af van een uur of anderhalf uur.

Kun je de sessies vanuit je eigen bedrijf bekostigen, dan reken ik een uurtarief van € 90,00 exclusief 21% btw.
Mochten de sessies door jouw werkgever betaald worden, dan maak ik een offerte op maat.
Indien kosten een probleem zijn, dan zoeken we in overleg naar een oplossing.

Neem contact op >

Workshop Opstellingen

Al vele jaren organiseer en begeleid ik workshops opstellingen. Dat doe ik met veel rust en afstemming, waardoor in de opstelling een proces op gang komt zodat patronen in de onderstroom van een gezin, familie, bedrijf of levensthema’s zichtbaar worden. Zo krijgt de deelnemer inzichten waardoor ruimte ontstaat voor verandering, vernieuwing en groei.

“In een opstelling wordt op een directe wijze zichtbaar waar de stroom stagneert en kan een eerste stap gezet worden, waardoor de liefde in het systeem weer gaat stromen.”

Een opstelling vindt plaats in een groep van tenminste acht deelnemers. Er staat steeds één vraag van een deelnemer centraal. Ik verhelder met de deelnemer de vraag. Vervolgens stelt de deelnemer representanten uit de groep deelnemers op in de ruimte voor zichzelf en andere mensen, bijvoorbeeld een ouder, en thema’s zoals bijvoorbeeld angst, gemis of een verlangen. Het bijzondere is, dat de opgestelde representanten op de plek waar zij opgesteld zijn, toegang krijgen tot soortgelijke gevoelens, krachten en verhoudingen als degene of datgene wat zij representeren. Daarmee worden verborgen dynamieken in het systeem zichtbaar.

Naast workshops waarin ik werk met opstellingen bij uiteenlopende vragen, geef ik ook workshops in samenwerking met andere ervaren trainers waarin we een combinatie maken met bijvoorbeeld lichaamswerk en werken rondom een specifiek thema.

Kijk voor het actuele aanbod bij agenda >.

Quest-wandeling

In een Quest-wandeling loop je individueel in de natuur met een thema of vraag (de queeste) waarop je graag een antwoord wilt hebben. Het is een rituele wandeling waarbij je spirit, het universum of het goddelijke vraagt jou te begeleiden en jou tijdens deze wandeling ervaringen te geven, die van betekenis zijn voor jouw thema of vraag.

Voorafgaand aan de wandeling begeleid ik je om jouw vraag te verhelderen en vraag ik voor jou steun van de spirits of natuurkrachten. Tijdens de wandeling blijf ik op een vaste plek in de natuur waar ik trommel voor jou ter ondersteuning. Na afloop van de wandeling van ca. anderhalf uur vertel je jouw ervaringen en spiegel ik afgestemd op jouw verhaal, dat wat er aan informatie bij mij op komt. Dit geeft je meer inzicht en bewustwording in de ervaring van de wandeling.

Kijk voor meer informatie ook bij agenda >.

Zweethut

Het doen van een zweethut brengt je naar jezelf en naar wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Voor iedereen is de ervaring anders. 

Samen met elkaar in het donker op de kale aarde en in het voelen van de hitte brengt je helemaal in je lijf, bij je gevoelens en verlangens en wat er nu uitgesproken moet worden. In het delen en ervaren komen ook de antwoorden op, waarmee je verder kan.

“De zweethut is een oeroud ritueel, dat in zijn eenvoud en aardsheid heel krachtig is. Mooi hoe het iedere keer mensen raakt.”

Ik bied aan kleine groepen de zweethut aan. Zowel mannen zweethutten als gemengde zweethutten.

Praktische informatie over data, locatie en kosten vind je in de agenda >.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan contact met me op >

Vision Quest

“De Vision Quest is voor mij de meest intense ervaring in en met de natuur.”

De Vision Quest is een buitengewoon krachtig en intensief ritueel om contact te maken met de natuur en met jezelf. Het is een zoektocht naar een antwoord op de meest belangrijke vraag op dit moment in je leven. De ervaringen van een vision quest kunnen een kentering in je leven geven, het kan een nieuwe weg tonen die je wilt inslaan. De natuur als kristalheldere spiegel die je direct bij jezelf brengt. In het ervaren van de verbinding met de natuur resoneert je eigen innerlijke natuur en komen antwoorden als vanzelf naar boven.

Een vision quest is voor jou als je:

 • Je leven een nieuwe impuls wilt geven.
 • De verbinding met de natuur intens wilt ervaren.
 • Jezelf ten diepste wilt leren kennen.
 • De verbinding zoekt met dat wat groter is dan jezelf.

Het programma

Voorbereiding

 • Kennismakingsgesprek
 • Voorbereidingsdag met alle deelnemers
 • Medicijnwandeling

Vision Quest

 • Dag 1 heenreis en aankomst ‘s avonds
 • Dag 2 en 3 voorbereidingsdagen in het basiskamp
 • Dag 4 t/m 7 vier dagen en nachten alleen in de natuur
 • Dag 8 en 9 uitwisselen en spiegelen van je ervaringen
 • Dag 9 vertrek en terugreis in de middag

Integratie

 • Terugkomdag met alle deelnemers

Wil je meer lezen, dan kan ik je een heel helder en inspirerend boek aanraden: Westers sjamanisme en de vision quest geschreven door Rob Top.
Raak je nieuwsgierig, neem contact op voor een nadere kennismaking>. Ik vertel je graag meer.