Je kan bij mij terecht voor

Personal Coaching
Workshop Opstellingen
Zweethut

Personal Coaching

Op een uitnodigende en motiverende wijze begeleidt Amandus Boelens jou, zodat jij jouw eigen antwoorden vindt op de vragen die nu spelen, jij tot nieuwe keuzes komt en daadwerkelijk in beweging komt.

Er is rust en ruimte om jouw verhaal te doen én zonder oordeel naar jezelf te kijken.

“Met een open hart én een scherpe blik kijk, denk en voel ik aandachtig met je mee.”

In de coaching werk ik onder andere met lichaamswerk en opstellingen. Via de weg van het lichaam of een opstelling kom je directer bij de kern van jouw probleem of vraag. Vanuit voelen en ervaren kom je tot bewustwording en betekenis geven.

Daarnaast zet ik ook andere methodieken in zoals kijken naar je biografie, werken met jouw dromen of het geven van een reading. Het inzetten van een methodiek gebeurt altijd in overleg.
Lees meer over deze methodieken…. >

Voor wie er open voor staat, kan een diepere laag aangesproken worden: waar gaat het in de kern voor jou over in het leven of wat is ten diepste jouw verlangen dat je vorm wilt geven.

Tarieven

Ik hanteer bij de personal coaching een uurtarief van € 95,00 inclusief 21% btw wanneer je de sessies particulier betaalt.
In overleg spreken we sessies af van een uur of anderhalf uur.

Kun je de sessies vanuit je eigen bedrijf bekostigen, dan reken ik een uurtarief van € 95,00 exclusief 21% btw.
Mochten de sessies door jouw werkgever betaald worden, dan maak ik een offerte op maat.
Indien kosten een probleem zijn, dan zoeken we in overleg naar een oplossing.

Neem contact op >

Workshop Opstellingen

Al vele jaren organiseer en begeleid ik workshops opstellingen. Dat doe ik met veel rust en afstemming, waardoor in de opstelling een proces op gang komt zodat patronen in de onderstroom van een gezin, familie, bedrijf of levensthema’s zichtbaar worden. Zo krijgt de deelnemer inzichten waardoor ruimte ontstaat voor verandering, vernieuwing en groei.

“In een opstelling wordt op een directe wijze zichtbaar waar de stroom stagneert en kan een eerste stap gezet worden, waardoor de liefde in het systeem weer gaat stromen.”

Een opstelling vindt plaats in een groep van tenminste acht deelnemers. Er staat steeds één vraag van een deelnemer centraal. Ik verhelder met de deelnemer de vraag. Vervolgens stelt de deelnemer representanten uit de groep deelnemers op in de ruimte voor zichzelf en andere mensen, bijvoorbeeld een ouder, en thema’s zoals bijvoorbeeld angst, gemis of een verlangen. Het bijzondere is, dat de opgestelde representanten op de plek waar zij opgesteld zijn, toegang krijgen tot soortgelijke gevoelens, krachten en verhoudingen als degene of datgene wat zij representeren. Daarmee worden verborgen dynamieken in het systeem zichtbaar.

Naast workshops waarin ik werk met opstellingen bij uiteenlopende vragen, geef ik ook workshops in samenwerking met andere ervaren trainers waarin we een combinatie maken met bijvoorbeeld lichaamswerk en werken rondom een specifiek thema.

Kijk voor het actuele aanbod bij agenda >.

Zweethut

Het doen van een zweethut brengt je naar jezelf en naar wat er op dit moment in je leven aan de orde is. Voor iedereen is de ervaring anders. 

Samen met elkaar in het donker op de kale aarde en in het voelen van de hitte brengt je helemaal in je lijf, bij je gevoelens en verlangens en wat er nu uitgesproken moet worden. In het delen en ervaren komen ook de antwoorden op, waarmee je verder kan.

“De zweethut is een oeroud ritueel, dat in zijn eenvoud en aardsheid heel krachtig is. Mooi hoe het iedere keer mensen raakt.”

Ik bied aan kleine groepen de zweethut aan. Ik geef zowel mannenzweethutten als zweethutten voor mannen en vrouwen (gemengd). Ook een zweethut voor een vriendengroep om iets te vieren of om bij een belangrijke gebeurtenis stil te staan met elkaar is mogelijk. Het kan daarmee ook verdieping aan de vriendschappen geven.

Praktische informatie over data, locatie en kosten vind je in de agenda >.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, neem dan contact met me op >