Over mij

Mijn naam is Amandus Boelens, ik ben een ervaren coach die mensen uitnodigt en motiveert om in beweging te komen en te groeien in het leven.

“De weg van hoofd naar hart noem ik mijn levenspad.”

Mijn jeugd
Geboren als oudste in een gezin waarin veel zorg naar mijn zusje met een verstandelijke beperking ging, trok ik me op mezelf terug en werd ik een verlegen en onzeker jongetje. Ik kon goed leren, waar ik mij aan vasthield. Ik was sensitief voor wat er om me heen gebeurde. Wat ik zelf voelde, durfde ik niet te laten zien, bang voor afwijzing en afkeuring. Ik vertrouwde vooral op mijn denken.

Begin dertig
Begin dertig voelde ik me vastzitten. Ik begon met een training haptonomie en ben sindsdien niet meer gestopt met trainingen en opleidingen. Ik kreeg meer contact met mijn gevoel, durfde naar mijn mindere kanten te kijken, ontdekte mijn overlevingspatronen, begon te veranderen, meer te genieten en lichter in het leven te staan. Mijn hart opende zich.

“Mijn eigen levenspad en groei maakt dat ik in mijn werk een veilige plek kan bieden, waarin jij jouw eigen levensstroom kan vinden.”

Ik heet jou welkom met alles wie je bent, en ondersteun je in het groeiproces, zodat jij jezelf leert helpen, jezelf leert helen.

Voelen en vertrouwen op mijn intuïtie
Voelen en vertrouwen op mijn intuïtie is voor mij belangrijk. De helderheid van mijn denken is er natuurlijk ook. Met liefdevolle aandacht en enthousiasme begeleid ik je graag, zodat er meer ruimte ontstaat om werkelijk voluit te leven.

Neem contact op >

Mijn ervaring en opleiding

Ruim dertig jaar ervaring in lesgeven, coaching en training breng ik mee. Ik heb veel ervaring in coaching waarbij mensen tot nieuwe keuzes komen in leven en werk en daarin vervolgens zelf regie nemen. Ruimte creëren voor persoonlijke en spirituele groei. Door het volgen van diverse opleidingen door de jaren heen put ik uit rijke en inspirerende bronnen. Ik noem de belangrijkste:

Energetisch lichaamswerk

Bij ITIP, school voor leven en werk, heb ik de tweejarige opleiding Energetisch lichaamswerk gedaan. Hier heb ik ontdekt dat het lichaam mij direct toegang geeft tot wat ik voel en welke betekenis dit heeft. Ik heb hier het werken met lichaamswerk geleerd.

Systemisch werken met opstellingen

Ik heb de eenjarige opleiding Systemisch werken bij Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen, gedaan en heb de kracht van het werken met opstellingen ondervonden en leren toepassen. Sindsdien geef ik al vele jaren zelf workshops opstellingen.

Biografisch werken

Kijken naar de eigen levensloop (biografie) geeft een schat aan informatie en kan veel inzicht geven in wie je bent geworden. De eenjarige opleiding Biografiek voor professionals heb ik gedaan bij Rinke Visser van 3Consult.

Vision quest, sjamanisme en zweethut

Een persoonlijke ervaring die mij veel gebracht heeft, is het doen van een vision quest onder begeleiding van Rob Top: vier dagen en nachten alleen op een afgebakende plek met alleen drinkwater en me open stellen voor de ervaringen die dit bracht. Mijn quest ging over ‘me verbinden’: ik voelde me meer en meer verbonden met de natuur, de aarde, met mijn geliefden, met mijn ziel, met dat-wat-groter-is en wat ik Great Spirit noem. Aansluitend heb ik een sjamanistische jaartraining gevolgd en recenter een training in het begeleiden van vision quests en quest wandelingen.
Na vele malen zelf deelnemer te zijn geweest bij zweethutten, heb ik intensieve vierdaagse gedaan bij Geert Graveland om watergieter te worden. In het begeleiden van zweethutten voel ik me helemaal in mijn element.

Reading en healing

Ik heb opleidingen gedaan in healing en reading bij het Centrum voor Leven en Intuïtie. Sindsdien vertrouw ik sterker op mijn innerlijk weten en dat maakt dat ik vrijer in het leven sta. Reading en healing is een mooie werkwijze om bewustwording en beweging te creëren.

Coaching

Door de jaren heen heb ik trainingen en opleidingen in coaching gedaan: de basis van mijn kunde in persoonlijke begeleiding. Vooral individuele begeleiding heeft mijn hart. Zonder oordeel naar jou kijken en je de ruimte bieden om zelf te ontdekken hoe jij wilt groeien vind ik het boeiendste wat er is.

Meer info

Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring vind je op mijn LinkedIn profiel.